SARA Paris

Чорапи со чипка
состав: 21% ликра, 79% полиамид
состав: 21% ликра, 79% микрофибер, 44 dtex
мрежаста со чипка

Достапни бои :

ЦЕНА :350.00MKD

Слични артикли