Детски дезенирани хулахопки

Состав: Полиамид 100%

Броеви: 2, 4, 6, 8, 10, 12

Произведува: Сара Колант

Made in Macedonia

Достапни бои :

ЦЕНА :55.00MKD

Слични артикли