Дона детски хулахопки

Состав:

Полиамид: 79%

Еластан: 21%

Броеви: 2, 4, 6, 8, 10, 12

Произведува: САРА КОЛАНТ Скопје

Достапни бои :

ЦЕНА :100.00MKD

Слични артикли