Marta Сокни 22dtex

Marta сокни со ликра 22dtex

Состав:

Полиамид: 79%

Еластан: 21%

Квалитет: I класа

Големини: 14-16

Made in Macedonia

Достапни бои :

ЦЕНА :38.00MKD

Слични артикли