За Нас

Сара Колант е компанија што се занимава со трговија и производство на женски, машки и детски хулахопки, чорапи и долна облека.

Како резултат на нашето долгогодишно искуство успеавме нашиот бренд да стане синоним за квалитет. Благодарение насовремени технологии и процеси нудиме квалитет, ексклузивна линија на хулахопки кои ги исполнуваат потребите на модерната жена. Елеганцијата и оригиналноста се вредностите на сите Sara Kolant хулахопки.

Нашите артикли можете да ги најдете во подобро снабдени маркети на територијата на цела Македонија како и во нашите специјализирани продавници во Скопје.